Jelenlegi hely

Szent 3 Nap 2014

Szeretettel várunk kolozsvári ferences kolostorunkba, téged és azon barátaidat, akik szívesen átelmélkednétek szerzetesi közösségünkkel együtt a húsvéti Szent Három Nap liturgiáját.

 

Részletek:

Helyszín: Kolozsvár Ferences Kolostor - Str Victor Deleu 4.

 

A megérkezés időpontja: április 16, Nagyszerda 19.00 óra. A program április 18, Nagypéntek 23.00 óra körül ér véget – azok, akik Csíkba utaznak így elérik a vonatot. A többiek – akiknek nem annyira sietős – Nagyszombat reggel még részt vesznek a zsolozsmán, a reggelin és ezt követően utaznak haza. Aki ebédre is szeretne maradni, mivel később van vonatja, azt kérjük, hogy jelezze.

 

Mit hozz magaddal?

A vacsorákhoz és reggelikhez valót mindenki magának hozza és majd betesszük a közösbe. (Ezt csak akkor, ha megengedheted magadnak).

Az ebédeket a kolostor állja.

Továbbá tegyél a táskádba: Szentírást, füzetet, írószert, tisztálkodáshoz szükséges dolgokat, hálózsákot, legyen nálad meleg ruha.

 

Költségek: az ittlétnek nincs egy fix összege. Lesz egy doboz, amibe lehetőségeid szerint (ha van miből, ha nincs, semmi gond úgy is várunk szeretettel) elhelyezhetsz egy adományt. Ez azért lesz így megoldva, hogy az is részt vehessen a Szent Három Napon, aki talán anyagilag ezt most nem engedhetné meg magának.

Ha bármi kérdésed még van, hát kérdezz bátran!

A végére még annyit, hogy imáidban emlékezz meg a többi résztvevőről és rólunk barnákról is (ferences szerzetesek), hogy Isten nekünk szánt lelki ajándékait magunkba tudjuk fogadni és minél méltóbban tudjuk megünnepelni Megváltásunk Szent Eseményeit.

 

Fontos!

Korlátozott létszámban tudunk fogadni benneteket. Ezért a jelentkezés dátuma szerint lesz meghatározva, hogy ki vehet részt e felkészítőn. Érdemes igyekezni;)

frtibi

 

 

 

CsatolmányMéret
Image icon Plakát454.9 KB
Sajat címkek: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer