Jelenlegi hely

IX. Ferences Ifjúsági Zarándoklat

Assisi szent Ferenc életpéldája nagy hatással volt az emberiség utóbbi nyolc évszázadára. Az általa hangsúlyozott, az Evangéliumból fakadó értékekhez szerettünk volna közelebb kerülni az elmúlt évek Ferences Ifjúsági Zarándoklatai alatt, keresve, hogy számunkra, a mi életünkre, akik a XXI. században élünk hogyan is vonatkoznak azok.

 

Az idén is ezt szeretnénk tenni: július 29 és augusztus 3 között, Szent Klára alakjára figyelve, aki Szent Ferenc kicsiny palántájaként 800 évvel ezelőtt kezdte megvalósítani életében a Poverello életideálját, a háromnapos gyaloglás, majd a Csíksomlyón eltöltött két nap alatt tanulni szeretnénk az előttünk járóktól, hogy mi magunk is – figyelve mindazokra akikkel együtt élünk – közeledhessünk ahhoz, Aki életre és üdvösségre hívott minket.

 

Ha többet szeretnél tudni az előző évek zarándoklatairól, illetve ha jelentkezni szeretnél, akkor azt a www.ofm.ro/eferi weboldalon megteheted. De további információkat kérhetsz a zarandoklat2011@gmail.com e-mail címen, vagy a 0748193371 telefonszámon is.

 

Sajat címkek: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer